ΧΑΡΤΗΣ


Δείτε τον χάρτη του χιονοδρομικού.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δείτε Live photo

Live photo από webcam

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ενημερωθείτε online για την πρόβλεψη του καιρού.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΞΕΝΑΓΗΘΕΙΤΕΛουτράκι (Πόζαρ)

Μόλις 13 χιλιόμετρα απο την Αριδαία και 25 απο την Έδεσσα, στους πρόποδες του όρους Βόρρας, βρίσκονται τα ιαματικά λουτρά Πόζαρ.
Σ'αυτό το καταπράσινο τοπίο, γεμάτο δέντρα, καταρράκτες, βράχους και υπέροχη θέα η φύση στάθηκε ακόμα πιο γενναιόδωρη και της χάρισε τις μοναδικές, θερμές πηγές της. Τα Ιαματικά Λουτρά Πόζαρ αποτελούν πόλο έλξης πολλών τουριστών, οι οποίοι αναζητούν θεραπεία, χαλάρωση, ευεξία και ξεκούραση. Οι θερμές πηγές απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να εντάξουν στις διακοπές τους, το φυσικό, ορεινό περιβάλλον.

Επιπλέον, το Λουτράκι Αριδαίας, μόλις 2.5 χλμ μακριά απο τις πηγές, έχει μεταμορφωθεί σε ένα άρτιο τουριστικό θέρετρο με μεγάλη ποικιλία ξενώνων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, μπάρ και γενικά όλων των σύγχρονων υπηρεσιών. Μεγάλο πλήθος τουριστών κατακλύζει την περιοχή, όλο τον χρόνο, με μοναδικό σκοπό να γευτούν τις απολαύσεις που προσφέρει ο τόπος.

Η περιοχή όμως έχει πολλά να προσφέρει και στους φυσιολάτρεις. Υπάρχει μια άριστη διαδρομή, απαράμιλλου κάλους, προς το φαράγγι της, με "κρυμμένα" σπήλαια κατα μήκος του βουνού και μοναδικά φυσικά τοπία.

Τα Λουτρά Πόζαρ αποτελούν αναμφίβολα, μία απο τις καλύτερες τοποθεσίες της Ελλάδος που θα πρέπει να γνωρίσετε, κατάλληλη για πολυήμερες διακοπές ή απλά για μικρές αποδράσεις και σας περιμένει όλο τον χρόνο.

Vorras.gr (c) 2004 - 2008 -- All rights reserved. Web Design and Hosting by Digital Ride