ΧΑΡΤΗΣ


Δείτε τον χάρτη του χιονοδρομικού.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δείτε Live photo

Live photo από webcam

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ενημερωθείτε online για την πρόβλεψη του καιρού.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ


Δραστηριότητες

Το χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν ανοίγει απλόχερα τις αγκάλες του σε όλες τις ηλικίες, ανεξαρτήτως του αν είναι λάτρεις του ski ή όχι. Μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το τσάι σας, αγναντεύοντας και που ξέρετε; Άν είστε τυχερός μπορεί να δείτε και τον Θερμαικό απο εκεί ψηλα.

Για τους λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας, το χιονοδρομικό έχει φροντίσει να τους προσφέρει τις μεγαλυτερες συγκινήσεις, με ποικίλες πίστες, για όλα τα γούστα.

Εκτός όμως απο τα κλασσικά μπορείτε να αποδράσετε απο την καθημερινότητα, κάνοντας μια βόλτα στα 2.524 μ. , στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία. Μπορείτε επίσης να κάνετε ατελείωτες βόλτες με τα SNOWMOBILES ή να δοκιμάσετε το Airboard Trail.

Το Airboard Trail , είναι μια πίστα στην οποία οι επισκέπτες κινούνται χρησιμοποιώντας τα airboard , τα οποία είναι ειδικές φουσκωτές σανίδες, διαμορφωμένες για να ελίσσονται στο χιόνι.

Για να μήν ξεχνάμε όμως και τους λάτρεις του skateboard, να θυμήσουμε την ύπαρξη του Snowboard FunPark, μια πίστα ειδικά διαμορφωμένη για τους λάτρεις του snowboard, η οποία είναι περιφραγμένη και υπάρχει προσωπικό με ειδικές γνώσεις που παρακολουθεί τους πελάτες που την χρησιμοποιούν.Vorras.gr (c) 2004 - 2008 -- All rights reserved. Web Design and Hosting by Digital Ride